Mindenki életében vannak olyan helyzetek, gondok, melyekre gyors megoldást szeretne olyantól, aki nem ítélkezik, aki objektíven látja a dolgokat, és aki szakértőként állásfoglalás nélkül tud tanácsot adni.

Az ilyen helyzetekre hoztam létre a Gyors válasz szolgáltatásomat, mely 2 levélváltás erejéig segítség lehet számodra nehéz időszakokban!

Máris írnál nekem?

Kattints az Üzenetet írok gombra vagy másold be levelezőrendszeredbe a lenti e-mail címet.

online coaching

Ha SOS válaszra van szükséged, a Gyors válasz lehetősége neked való!

Számodra megoldás a Gyors válasz szolgáltatásom, ha úgy érzed, hogy:

Ez a megoldás ebben az esetben tökéletes választás számodra.

Ne hagyd, hogy a most még könnyedén kezelhető helyzet elhatalmasodjon és hatalmassá váljon. Gyakran nincs is többre szükség, mint egy bátorító, megerősítő gondolatra, amellyel tovább tudsz haladni az utadon.

Írj még ma, mert van választásod!

A gyors válaszok e-mailes támogatás során is biztosítom és garantálom a teljes diszkréciót és ítélkezésmentes jelenlétet. Itt is ugyanazok a titoktartási kötelezettségeim vannak, mint személyes találkozás esetén. 

Írd meg most az élethelyzetet amiben vagy, ne várj, amíg nehezebb lesz!

Mert van választásod.

Mikor válaszd a gyors válasz szolgáltatást?

Mikor válaszd a gyors válasz szolgáltatást?

2 levélváltás erejéig erőszakmentes kommunikáció alapokon nyugvó, coaching személetű, szakszerű segítséget fogsz kapni.

Ez azt jelenti, hogy tőled is és tőlem is 2-2 levél fog érkezni egy biztonságos, anonimitást biztosító felületen, ahol ha nem szeretnéd, nem szükséges felfedni a kiléted.

Fontos, hogy konkrét helyzetet, problémát fogalmazz meg olyan őszintén és az érzéseidet is megjelenítve, ahogyan és amennyire azt biztonságosnak érzed.

A tőled érkező levelekre 1,5 napon belül válaszolok, melybe a hétvége nem tartozik bele.

E helyzetekre minden esetben személyre szabott választ adok, mely kizárólag az általad vázolt helyzetre vonatkozik és arra érvényes csak. 

Amennyiben a helyzet további támogatást kíván, személyes (online, vagy offline térben) konzultációs lehetőséget biztosítok számodra.

Fontos tudnod, hogy a gyors válaszok esetén tanácsot nem adok. Nem mondom meg mit csinálj, mik legyenek a cselekvési terved konkrét lépései.

Ugyanis a válaszok benned vannak. 

Kérdéseimmel és jelenlétemmel támogatom, hogy :

Mert hiszem azt, hogy a válasz benned van, csak most épp még nem látod, emiatt összezavarodottnak érzed magad a témáddal kapcsolatban.

Miután megfogalmaztad az élethelyzetet, amiben támogatást szeretnél kapni, küldd el nekem e-mailben. 

Leveled átolvasása után coaching, megoldásfókuszú és erőszakmentes kommunikáció szemlélettel kérdéseket teszek fel neked, mellyel az elakadás további megértését mozdítom elő, hogy az elakadás céllá váljon, és megtaláld benne megoldás lehetőségét és útját. 

Leveleimben törekszem arra, hogy kérdéseimmel a fejlődésedet és a benned lévő megoldások megtalálását támogassam. 

Ennek ellenére előfordulhat, hogy az elakadás tartós, hosszú távú megoldásához további változtatások szükségesek. Ekkor további konzultációs lehetőséget biztosítok a számodra, hogy a céljaidat közösen meghatározva, megvalósítsd azokat.

Gyors segítség szolgáltatásom ára (mely 2 levélváltást tartalmaz):

8000 Ft

Ha Téged is foglalkoztat, nyomaszt bizonyos élethelyzet, gondolat, írd meg most, ne várj tovább, mert van választásod!

Kattints ide, és máris meg tudod nekem írni, mi az, amiben segítséget kérsz tőlem!