Örülök, hogy itt vagy, és érdeklődsz a coaching iránt.

Coaching folyamat során én az 

Erőszakmentes Kommunikáció alapú Life coaching módszerét használom

Az elmúlt évek során szerzett tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy akiben megérett a változtatás szándéka és igénye, az az erőszakmentes kommunikáció és a coaching eszköztárának támogatásával tud önmaga mellett dönteni és változni, változtatni. 

Hogy éljék a saját életüket, ne csak elszenvedjék azt.

Azok az élethelyzetek és megoldandó elakadások, melyekkel az ügyfeleim megkeresnek, nagyon változatosak. Ahogyan a válaszaik, megoldásaik is épp oly sokszínűek és szerteágazóak, mint ők, maguk. 

Mi az Erőszakmentes Kommunikáció?

A Wikipédia fogalmával élve: “Az erőszakmentes kommunikáció vagy együttműködő kommunikáció (EMK) Marshall Rosenberg amerikai klinikai pszichológus által kifejlesztett módszer, amelynek célja, hogy az emberek nagyobb együttérzéssel és világosabban (kevesebb félreértéssel) tudjanak kommunikálni egymással, és lehetőség szerint nyertes-nyertes viszonyt hozzanak létre. Az EMK-nak két fókusza van: az egyik az empátia, vagyis a másikra való együttérző odafigyelés, a másik az őszinte önkifejezés.”

Az Erőszakmentes vagy Empatikus Kommunikáció eszköztárával a coaching ülések során maximális figyelemmel vagyok irántad, és ítélkezésmentesen, partnerként, nyugodt körülmények között dolgozunk együtt a te sikereidért.

Görgess lentebb, nézd meg, hogy hogyan zajlik nálam az első ülés.

online coaching

Hogyan léphetsz kapcsolatba velem?

Kattints a kapcsolat menüpontra és vedd fel velem a kapcsolatot. 

Vagy kattints ide, a Gyors segítség linkre, és írjd meg nekem azt a kérdést, gondot, mely nyomaszt téged, és amire gyors választ szeretnél kapni!

Melyik megoldást választod? Kezdjük el a közös munkát még ma!

Vedd a saját kezedbe az életed irányítását, mert van választásod!

A life coaching egy egyéni folyamat, melyen végig TE vagy a fókuszban, a te boldogságod, boldogulásod, vágyott céljaid elérése, nem úri huncutság, nem kiváltság! 

Teljesen természetes, helyénvaló és elérhető számodra is olyan támogató személy a környezetedben, aki független, objektív és irántad, a céljaid iránt maximálisan elkötelezet, támogató, hogy elérd azokat.

Mert hisz benned.

Hiszi, hogy a megoldás, a válasz benned van már most is.

Aki megmutatja hogyan higgy magadban újra, hogyan lásd másik oldalról az élet nagy kérdéseit, feloldva olyan akadályokat, melyek eddig gátoltak abban, hogy végre azt az életet élhesd, amire vágysz.

Hogyan zajlik az első beszélgetés?

Számomra fontos, hogy biztonságban érezd magad a velem való beszélgetések során. 

Ezért az első alakommal ismerkedünk. Kölcsönösen. Megismersz te is engem és én is téged. Beszélgetünk, melynek keretében mesélsz magadról úgy, ahogyan Neked jó és olyan mélységben, ahogyan számodra biztonságos, valamint bemutatkozom én is.

Fontosnak tartom, hogy Te is megismerj engem, hogy megalapozódjon és létrejöjjön a bizalom kettőnk között.

Ha úgy érzed, megoszthatod velem azt az élethelyzetet is, amely miatt felkerestél. 

Teljes figyelmemmel és jelenlétemmel vagyok veled a beszélgetések során. Nyitottsággal és elfogadással fordulok feléd, bármivel is érkezel. 

Visszatükrözéssel és kérdésekkel támogatom az elhangzottak megértését, valamint körvonalazom azt az eszköztárat, melynek közös munkánk általi, benned történő aktiválásával folyamatunk végére megtalálod a számodra legjobb megoldást és eléred a célod.

Az első alkalommal egy órát leszünk együtt.

Mi történik az első beszélgetés után?

Az első alkalommal egy órával érdemes tervezned, addig fogunk beszélgetni. Ezen felül, a közös munkánk céltól függően 5-8 alkalmat vesz igénybe, mely 70-90 perces lesz majd. Előfordul ennél rövidebb és hosszabb folyamat is. 

Alapvetően az elakadás, az abból kivezető cél jellege, a megvalósítás iránti elköteleződésed mértéke, a megoldásba fektetett energiád, tetteid határozzák meg a folyamat hosszát, azaz, hogy hányszor fogunk találkoni.

Tehát, ha kész vagy a változásra, elkötelezett vagy önmagad iránt, az elakadásod, mellyel felkeresel vonzó, megoldható és elérhető céllá alakítjuk, melyért belülről fakadó motivációból tudsz tenni hétről hétre, alkalomról alkalomra, hatékony és gyors változásnak leszel tanúja az életedben.

Egy-egy alkalom 70-90 percet vesz igénybe akár online, akár offline térben találkozunk. Találkozásaink során a kérdéseim mellett gyakorlatokkal, néha tesztekkel is támogatom a fejlődésed, a haladásod.

Két alkalom között a cél elérését támogató vállalásokkal segíted önmagad, hogy hamarabb elérd a célod. 

E tetteket, melyeket a következő ülésig megvalósítasz, az aktuális alkalmakon Te magad alakítod, határozod meg, önmagad számára a kérdéseim segítségével. 

Válaszd ki, hogy jelen pillanatban melyik coachingra van szükséged!
Kattints a megfelelő névre, és máris olvashatod a részleteket!

Kamasz coaching

Business coaching